Paradis Media Printing
Tip─ârim rapid pentru tine!
 
Tipar digital Bucuresti, carti de vizita, brosuri, etichete CD / DVD
 
Suntem tipografie digitala, centru de pre-press, oferim consultanta de calitate in alegerea solutiei optime de tipar pentru orice material, oferim servicii de machetare, DTP, scanare, copiere.
Incepem de la o idee si parcurgem drumul pana la finisarea produsului. Oferim servicii de tipar digital in Bucuresti si in tara: tiparire brosuri, cataloage, reviste, carti de vizita, afise, postere, tiparire date variabile, personalizare color, mape de prezentare, tipar digital coperti DVD, coperti CD, etichete autocolante CD, tipar digital flyere, volante, foi cu antet, carduri, meniuri, totul la preturi foarte bune.
 
Datorita experientei de peste 18 ani in domeniul tipografic, intelegem nevoile clientului si dam valoare tiparului digital prin calitate ridicata intr-un timp scurt pentru tirajele mici si medii.
Oferim tipar digital de calitate la preturi extrem de avantajoase. 
 
VALORILE in care credem si care ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele sunt:
 
Flexibilitatea - avem capacitatea de a ne adapta particularitatilor fiecarui proiect de tipar digital. Fiecare lucrare reusita ne poarta inainte. Reusim acest lucru prin efort sustinut, munca in echipa, comunicare transparenta si seriozitate.
 
Dinamismul - misiunea noastra este sa tinem  pasul cu ritmul trepidant al lucrarilor de tipar digital care se succed cu repeziciune, dinamismul  impus de termenele scurte de predare si nivelul inalt al standardelor noastre  privind calitatea.
 
Experienta - am dobandit-o in timp, lucrand in domeniul tiparului digital, ascultand, intelegand si in final multumind clientul. Fiecare client multumit este o recompensa.

Fidelizarea clientilor - este o componenta esentiala a valorilor noastre. Clientii nostri au incredere in noi, iar noi suntem intotdeauna la dispozitia lor.

Contactati-ne la:
Tel: 0723 637 585


 

Tipar digital carti de vizita