Paradis Media Printing
Tipărim rapid pentru tine!
 
   Despre noi      Produse      Pliante
Tipar digital Pliante
 

Pliante

Pliantele sunt un instrument folositor pentru realizarea unei descrieri a companiei si a serviciilor prestate. Ele sunt compacte si inmagazineaza informatia necesara pentru a te face cunoscut.
  • Dimensiunea pliantelor este data de cele mai multe ori de volumul de informatie pe care doresti sa o oferi potentialilor clienti.
  • Hartia folosita este Colotech cu grad mare de alb
  • Gramaj hartie pliant: 120-160g lucios/mat
 
 
Foloseste varianta de hartie lucioasa si te vei bucura de un pliant de calitate care va atrage atentia. Deoarece hartia are o capacitate mare de reflexie a luminii, pliantul va fi extrem de atragator si va iesi in evidenta.

Foloseste varianta de hartie mata pentru a te bucura de un pliant de calitate cu un aspect extrem de elegant. Datorita uleiurilor siliconice aplicate de echipamentul de print, zonele in care pliantul are fonta plina vor iesi in evidenta ca si cum ar avea lacuire selectiva, fara ca aceasta operatie sa te coste in plus. Deci ai un print extrem de elegant  si economisesti bani!
  • Tipar color fata/verso. Imprimare de calitate (2400x2400 dpi).
  • Mod de pliere: pliat in jumate, pliat in 3, pliat in Z, pliat in C, pliat dublu (vezi mai jos exemple grafice de faltuire).
  • Taiere impecabila – Ghilotina electronica programabila IDEAL 5221-95 EP.
Timp de executie intre 2 ore si maxim 24 de ore!

Exemple grafice de faltuire a pliantelor:
 
 
Contacteaza-ne pentru o oferta de pliante! 

Tipar digital carti de vizita